Termeni si conditii

Ares Travel – este denumirea comerciala a SC TS GROUP SRL, persoana juridica cu sediul in Darlos, Str Morii de Apa Nr. 60, cu punct de lucru in Medias, Str. Pompierilor Nr.2 , inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J32/831/2007, avand CUI 21716143 .

 

Va rugam sa cititi acestim termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

 

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.arestravel.ro, SC TS GROUP SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.arestravel.ro este proprietatea SC TS GROUP SRL.

SC TS GROUP SRL garanteaza utilizatorului acceslimitat pe site-ul www.arestravel.ro, in interes personal (informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de aexploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC TS GROUP SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC TS GROUP SRL si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

 

Sesizari

In cazul in care observati ca am adusatingere in vreunfelasupradrepturilor de autor, produselereceptionate sunt contrafacutesauincalcadrepturi la marca, varugamsa ne comunicatiacestlucru pe adresa de e-mail: info@arestravel.ro SC TS GROUP SRL va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

 

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SC TS GROUP SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului.

 

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale (respectiv numele si prenumele dumneavoastra si adresa de e-mail) insa refuzul face imposibila comunicarea/primirea raspunsului la intrebarile dumneavoastra de catre personalul SC TS GROUP SRL.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupradatelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC TS GROUP SRL din pagina de Solicitari GDPR de pe site-ul nostru sau cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC TS GROUP SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

 

SC TS GROUP SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

 

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu serviciile oferite de SC TS GROUP SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: info@arestravel.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

 

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SC TS GROUP SRL pentru utilizarea acestui site.

 

SC TS GROUP SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

 

Acceptare termeni si conditii

You don't have permission to register