Alba Iulia – Bigar – Orsova – Horezu

Alba Iulia – Bigar – Orsova – Horezu

de persoana

de la 370 Lei/persoana

Exemplu de traseu: Medias – Sibiu – Alba Iulia – Hunedoara – Valea Cernei – Cascada Bigar – Orsova – Tg. Jiu – Horezu – Rm. Valcea – Valea Oltului – Medias


Program:

Ziua 1: plecare dimineata devreme spre Hunedoara; pe traseu vizita ceteta Alba Iulia, cea mai impresionantă de acest tip din sud-estul Europei; cazare in zona Hunedoara;

Ziua 2: mic dejun; vizita Castelul Huniazilor, unul dintre cele mai frumoase castele din lume, si Cascada Bigar, unica datorita ‘faldurilor’ create de izbucul Bigar prin permanenta depundere de calcar, care atarna ca niste poale peste apele Minisului; seara cazare in zona Baile Herculane;

Ziua 3: mic dejun; deplasare spre Orsova pentru plimbare cu vaporul la cazanele Dunarii (vom admira Stauia lui Decebal, cea mai inalta sculpura in stanca din Europa), dupa care vom vizita Hirdocentrala de la Portile de Fier I; in continuare deplasare spre Horezu cu popas in Tg. Jiu pentru a admira coloana infinitului; cazare in zona Tg. Jiu – Horezu – Olanesti;

Ziua 4: mic dejun; vizita pestera Muierii (formata cu 3-4 milioane de ani in urma), popas la padurea colorata din Poienari; vizita Manastirea Hurezi, ctitorie a lui Constantin Brancoveanu, dupa care ne indreptam spre casa cu popas pe Valea Oltului.


Servicii asigurate:

– 3 nopti cazare cu mic dejun la Pensiuni si Hoteluri de 2* si/sau 3*: 1 noapte zona Hunedoara, 1 noapte zona Valea Cernei, 1 noapte zona Horezu;

– transport autocar clasificat confort standard international.


Optional: croaziera la Cazanele Dunarii (aprox 30 – 50 lei/pers. in functie de numarul de participanti, minim 30 persoane)


*Tariful are caracter informativ si se va stabilii in functie de localitatea de plecare, perioada solicitata, numarul de nopti de cazare, alte servicii solicitate etc.

In limita timpului disponibil se vor vizita si alte obiective turistice.


Click pentru oferta pdf

0.0
Accomodation0%
Destination0%
Meals0%
Overall0%
Transport0%
Value For Money0%

POST A REVIEW

- In pret nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice si alte cheltuieli personale.

- Pretul este calculat pentru un grup de minm 35 de persoane platitoare. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza.

- Agentia isi rezerva dreptul de a face mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic.

- Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 10 zile inainte de plecare.

- Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

- Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de minim 30 %.

- Agentia de turism recomanda incheierea asigurarii STORNO, care prevede restituirea banilor cand nu se mai poate participa la excursie (conform conditiilor impuse de firma de asigurari).

- Nerealizarea programului din vina unor turisti nu implica raspunderea agentiei. Ex.: nerespectarea orelor de desfasurare a programului anuntate de ghid, fumatul in autocar, atitudine necivilizata, jignitoare la adresa personalului de bord, etc.

- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile legislatiei din Romania.

- Agentia de turism organizatoare (turoperatoare) isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului oferind servicii similare. (autocar, hotel, restaurant, etc.),

- Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea plecarii.

- Structura camerelor: duble: a) cu doua paturi single sau b) 1 pat matrimonial; camere triple: a) cu 3 paturi single sau b) cu 2 paturi single si unul pliant sau c) cu un pat matrimonial si unul single sau pliant. *Structura camerelor se stie numai la fata locului.

-Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.

- In desfasurarea programului turistic se va tine seama de reglementarile UE care prevad o stationare (noaptea) de 11 ore a autocarului intre 2 zile de excursie si de aemenea de repausul saptamanal obligatoriu de 24h respectiv 45h.

- Daca in program nu sunt incluse mesele de pranz si cina se recomanda turistilor asigurarea cu rezerve de alimente nealterabile pentru cazurile in care nu se poate lua masa la o unitate de alimentatie publica.

- Turistii sunt responsabili de buna purtare pe parcursul desfasurarii programului turistic.

- Micul dejun oferit dimineata in unitatile de cazare este destinat consumului la fata locului, turistii nu is vor insusii alimente pentru drum sau consumul lor in alte incaperi decat cele special amenajate in acest scop.

- In situatia in care autoritatile nu permit accesul autocarelor in zonele turistice, in unele locatii deplasarea la obiectivele turistice se va face fara autocar (pietonal sau cu mijloace de transport in comun – costurile fiind suportate de catre turisti la fata locului).

- De obicei mesele de pranz sau cina, daca sunt metionate in program, nu includ bauturi (alcoolice, nealcoolice) dar se pot cumpara.

- Agentia de turism este asigurata la societatea de asigurare si reasigurare S.A.-R. CITY INSURANCE S.A , Polita asigurare seria BN nr: 837/24.07.2018 si detine licenta de touroperator nr 8020/10.08.2018

- Prezenta oferta si conditii constituie axena la contractul cu turistul. La semnarea contractului se considera ca turistul a luat la cunostinta si este de acord cu conditiile generale de calatorie.

You don't have permission to register