Excursie in Maramures

Excursie in Maramures

de persoana

de la 370 Lei/persoana

Exemplu traseu: Medias – Sighisoara – Bistrita – Nasaud – Sacel – Sighetul Marmatiei – Sapanta – Baia Mare – Alba Iulia – Medias

Program:

Ziua 1: deplasare spre Maramures pe ruta Sighisoara – Bistrita Nasaud – vizita cea mai veche biserica de lemn din Ieud Deal (sec. 17), Manastirea Barsana, seara cazare in zona Sighetul Marmatiei – Viseu;

Ziua 2: mic dejun; vizita Muzeul Satului Maramuresan (Uliţe drepte, poteci şi „prilazuri” alcătuiesc structura intimă a aşezării şi converg ca în toate satele maramureşene, spre biserica), Manastirea Sapanta Peri (unul dintre cele mai reprezentative lăcase de cult pentru întreaga zonă a Maramureşului), Cimitirul Vesel (renumit datorita crucilor sculptate in lemn), cazare in zona Sighetul Marmatiei – Viseu;

Ziua 3: mic dejun; retur pe ruta Baia Mare – Alba Iulia, vizita cetatea Alba Carolina.


Tariful include:

– 2 nopti cazare si mic dejun la pensiune de 3 margarete in zona Sacel – Sighetul Marmatiei – Ogna Sugtag (Hotel Flamingo/Pensiunea Lacramioara sau similar)

– transport autocar

Optional putem organiza cina festiva cu program artistic si bauturi incluse.


*Tariful are caracter informativ si se va stabilii in functie de localitatea de plecare, perioada solicitata, numarul de nopti de cazare, alte servicii solicitate etc.

In limita timpului disponibil se vor vizita si alte obiective turistice.


Click pentru descarcarea ofertei pdf
0.0
Accomodation0%
Destination0%
Meals0%
Overall0%
Transport0%
Value For Money0%

POST A REVIEW

Note si conditii generale de calatorie:

- In pret nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice si alte cheltuieli personale.

- Pretul este calculat pentru un grup de minm 35 de persoane platitoare. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza.

- Agentia isi rezerva dreptul de a face mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic.

- Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 10 zile inainte de plecare.

- Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

- Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de minim 30 %.

- Agentia de turism recomanda incheierea asigurarii STORNO, care prevede restituirea banilor cand nu se mai poate participa la excursie (conform conditiilor impuse de firma de asigurari).

- Nerealizarea programului din vina unor turisti nu implica raspunderea agentiei. Ex.: nerespectarea orelor de desfasurare a programului anuntate de ghid, fumatul in autocar, atitudine necivilizata, jignitoare la adresa personalului de bord, etc.

- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile legislatiei din Romania.

- Agentia de turism organizatoare (turoperatoare) isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului oferind servicii similare. (autocar, hotel, restaurant, etc.),

- Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea plecarii.

- Structura camerelor: >duble: a) cu doua paturi single sau b) 1 pat matrimonial >camere triple: a) cu 3 paturi single sau b) cu 2 paturi single si unul pliant sau c) cu un pat matrimonial si unul single sau pliant. *Structura camerelor se stie numai la fata locului.

-Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.

- In desfasurarea programului turistic se va tine seama de reglementarile UE care prevad o stationare (noaptea) de 11 ore a autocarului intre 2 zile de excursie si de aemenea de repausul saptamanal obligatoriu de 24h respectiv 45h.

- Daca in program nu sunt incluse mesele de pranz si cina se recomanda turistilor asigurarea cu rezerve de alimente nealterabile pentru cazurile in care nu se poate lua masa la o unitate de alimentatie publica.

- Turistii sunt responsabili de buna purtare pe parcursul desfasurarii programului turistic.

- Micul dejun oferit dimineata in unitatile de cazare este destinat consumului la fata locului, turistii nu is vor insusii alimente pentru drum sau consumul lor in alte incaperi decat cele special amenajate in acest scop.

- In situatia in care autoritatile nu permit accesul autocarelor in zonele turistice, in unele locatii deplasarea la obiectivele turistice se va face fara autocar (pietonal sau cu mijloace de transport in comun – costurile fiind suportate de catre turisti la fata locului).

- De obicei mesele de pranz sau cina, daca sunt metionate in program, nu includ bauturi (alcoolice, nealcoolice) dar se pot cumpara.

- Agentia de turism este asigurata la societatea de asigurare si reasigurare S.A.-R. CITY INSURANCE S.A , Polita asigurare seria BN nr: 837/24.07.2018 si detine licenta de touroperator nr 8020/10.08.2018

- Prezenta oferta si conditii constituie axena la contractul cu turistul. La semnarea contractului se considera ca turistul a luat la cunostinta si este de acord cu conditiile generale de calatorie.

You don't have permission to register