Ares Travel | Padova – Venetia – Milano – Verona
507
tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-507,qode-social-login-1.0.1,qode-tours-1.0.1,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Padova – Venetia – Milano – Verona

Padova – Venetia – Milano – Verona

€365 de persoana

Aprilie, Mai, Septembrie, Octombrie

Traseu: Tg.Mures- Sighisoara – Medias – Sibiu – Deva – Arad – Nagykanizsa –  Padova – Milano – Verona – Venetia – Budapesta – Arad – Deva – Sibiu – Medias – Sighisoara – Tg.Mures


Program:

Ziua 1: plecare din Romania, deplasare spre Ungaria; cazare in zona Nagykanizsa;

Ziua 2: dupa micul dejun ne indreptam spre Slovenia unde vom vizita pestera Postojna (aprox. 26 euro/pers), formata in calcar, cuprinde 21 km de pasaje si galerii dispuse pe 3 niveluri; ne continuam traseul spre Italia unde vom vizita Padova supranumit ’’Orasul Ingerilor’’: Bazilica Sf. Anton unde putem admira picturi realizate de Tiziano, piata Prato della Valle cea mai mare piata publica din Italia si simbolul orasului, si Abatia Sf. Iustina; seara cazare in zona Padova;

Ziua 3: mic dejun; deplasare spre orasul artelor, Verona, care gazduieste multe dintre cele mai bine conservate monumente antice din intreaga Italie, fiind si decorul piesei semnate de Shakespeare; vom vizita Casa si Balconul Julietei, Arenele Romane, Piata Bra cu statuia Vittorio Emanuele II; în continuare ne deplasam spre Milano, unde vom poposi apropximativ 3 ore timp in care vom  vizita Teatrul Scala, templul operei lirice pe scena caruia au cantat toti marii artisti ai lumii, statuia lui Leonadro Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele, Catedrala cu Domul, cea de-a treia ca marime din Europa; seara cazare in zona Milano;

Ziua 4: mic dejun; deplasare spre Venetia unde vom lua vaporasul spre piata San Marco, una din cele mai frumoase piete din lume. Pietonal vom vizita  Puntea Suspinelor, Bazilica San Marco si Clopotnita Bazilicii, Turnul cu Orologiu, Palatul Ducal si Podul Rialto care strajuieste acum terasele si magazinele de pe cheiul Grand Canale; optional putem vizita I. Murano (25 euro/pers. transport, parcare, intrare si demontratia fabricarii sticlei de Murano); cazare in zona Venetia – Mestre;

Ziua 5: mic dejun; ne deplasam spre Ungaria unde vom innopta; pe traseu scurt popas la Castelul Miramare situat pe malul marii Adriatice, edificiu in care a locuit Maximilian pana a devenit imparat al Mexicului; optional daca tot grupul doreste vom vizita centrul istoric din Ljubljana (5 euro/pers. transport, parcare). Capitala Sloveniei prezinta o multime de monumente culturale, istorice si arhitecturale, printre care Biserica Franciscana Buna Vestire, Primaria, Catedrala Sf. Nicolae; cazare in zona Budapesta;

Ziua 6: mic dejun; deplasare spre Romania cu un scurt popas pentru cumparaturi la unul din marile centre comerciale din Ungaria.


Tariful include: 5 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 3*: 1 noapte cazare zona Nagykanizsa,1 noapte cazare zona Padova, 1 noapte cazare zona Milano, 1 nopti cazare zona Venetia, 1 noapte cazare zona Budapesta.

– transport autocar confort standard international

– insotitor de grup

– taxa de intrare in Padova,Verona si Milano

– 25 euro taxa de intrare in Venetia pentru autocar si vaporas dus-intors


Tariful nu include: taxa nou intrata pentru turistii care intra in Venetia 10 euro/pers, intrarile la obiectivele turistice, unele activitati sau servicii cu plata pe perioada sederii la hotel (ex: minibar), plata mijloacelor de transport in comun (daca va fi cazul), asigurarea medicala si storno, taxele de oras care se vor achita la hotel in ziua sosirii, serviciile de ghizi locali (daca va fi cazul), mesele (care/daca nu sunt mentionate in program).


Excursii optionale:

– vizita I. Murano, cu participare la o demonstatie de prelucrare a sticlei de murano 25 /pers., minim 30 persoane;

– vizita Ljubljana, 5 /pers. (transport + parcare autocar), daca tot grupul doreste;


Click pentru oferta pdf

6 zile
0.0
Accomodation0%
Destination0%
Meals0%
Overall0%
Transport0%
Value For Money0%

POST A REVIEW

Note si conditii generale de calatorie:

- Pretul este calculat pentru un grup de minm 35 de persoane platitoare. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza.

- La solicitarea unui grup organizat, programul turistic se poate reprograma si adapta in functie de serviciile solicitate de catre liderul de grup.

- Agentia isi rezerva dreptul de a face mici schimbari de traseu si cazari, dar care insa nu afecteaza cu nimic pretul si programul turistic.

- Nominalizarea exacta a hotelurilor se va face cu 10 zile inainte de plecare.

- Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

- Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui acont de minim 30 %.

- Agentia de turism recomanda incheierea asigurarii STORNO, care prevede restituirea banilor cand nu se mai poate participa la excursie (conform conditiilor impuse de firma de asigurari), precum si incheierea asigurarii de sanatate.

- Nerealizarea programului din vina unor turisti nu implica raspunderea agentiei. Ex.: nerespectarea orelor de desfasurare a programului anuntate de ghid, fumatul in autocar, atitudine necivilizata, jignitoare la adresa personalului de bord, etc.

- Clasificarea hotelurilor este in conformitate cu reglementarile din tarile respective.

- Intrucat legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar si va asigura traducerea explicatiilor date de ghidul local in situatia in care grupul de turisti hotaraste angajarea acestuia.

- Agentia de turism organizatoare (turoperatoare) isi rezerva dreptul de a efectua modificari programului (efectuandu-l in integralitatea lui) si a serviciilor (autocar, hotel, restaurant, etc.), oferind servicii similare.

- Anularea excursiei datorita nerealizarii grupului minim implica informarea turistului cu cel putin 15 zile calendaristice inaintea plecarii.

- Structura camerelor: >duble: a) cu doua paturi single sau b) 1 pat matrimonial >camere triple: a) cu 3 paturi single sau b) cu 2 paturi single si unul pliant sau c) cu un pat matrimonial si unul single sau pliant. Structura camerelor se stie numai la fata locului.

- Turistii trebuie sa verifice starea cartii de identiate sau a pasaportului (vezi instructiunile de pe coperta pasaportului), valabilitatea (minim 6 luni de la data iesirii din tara) si sa aiba cel putin o fila goala pentru stampilare la frontiere.

- Pentru adulti e nevoie de pasaport sau de CI (carte de identitate), dar copiii sub 14 ani neimpliniti (care nu au CI) au nevoie de pasaport, adica nu pot parasi Romania pe baza certificatului de nastere.

- Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca: a)sunt insotiti de ambii parinti sau b) sunt insotiti de un parinte care are acordul notarial sau cerificatul de deces al celuilalt ori hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare a copilului, etc. sau c) sunt insotiti de un insotitor care are asupra sa propriul certificat de cazier judiciar si declaratiile notariale ale celor doi parinti in care sa se specifice perioada excursiei . Obs. - nerespectarea celor de mai sus duce la oprirea in frontiera romana a copiilor, caz in care agentia de turism nu raspunde de consecinte.

-Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.

- Turistii care ies din Romania in cadrul grupurilor organizate se vor intoarce in Romania obligatoriu odata cu grupul, adica nu pot intra in Romania mai devreme sau mai tarziu fata de ziua de intrare in Romania prevazuta in programul excursiei.

- In desfasurarea programului turistic se va tine seama de reglementarile UE care prevad o stationare (noaptea) de 11 ore a autocarului intre 2 zile de excursie si de aemenea de repausul saptamanal obligatoriu de 24h respectiv 45h.

- Deoarece in program nu sunt incluse mesele de pranz si cina se recomanda turistilor asigurarea cu rezerve de alimente nealterabile pentru cazurile in care nu se poate lua masa la o unitate de alimentatie publica, avandu-se in vedere ca (in general) se ajunge la hotel seara tarziu. Obs. - programul excursiei este foarte incarcat (distante lungi si multe obiective de vizitat), excursia fiind un prilej de a vedea multe tari cu locuri interesante dar nu unul de odihna (relaxare). In acest sens in cadrul circuitelor turistice in care este mentionata optiunea pentru cina, recomandam rezervarea acestui serviciu la inscriere sau cu cel putin 30 de zile inainte de inceperea programului turistic.

- Turistii sunt responsabili de buna purtare pe parcursul desfasurarii programului turistic.

- Micul dejun oferit dimineata in unitatile de cazare este destinat consumului la fata locului, turistii nu is vor insusii alimente pentru drum sau consumul lor in alte incaperi decat cele special amenajate in acest scop.

-In cazul excursiilor cu autocarul sau avionul, derulate in afara teritoriului Romaniei, imbarcarea turistilor se va face pe traseul specificat in programul turistic. La cerere agentia poate oferi transfer contra cost persoanelor care nu se pot imbarca din locatile specificate in programul turistic. In cazul in care se constituie un grup de cel putin 18 turisti din aceeasi localitate, se asigura gratuit transportul dus-intors la locul de imbarcare/sosire.

- In situatia in care autoritatile nu permit accesul autocarelor in zonele turistice, in unele locatii deplasarea la obiectivele turistice se va face fara autocar (pietonal sau cu mijloace de transport in comun – costurile fiind suportate de catre turisti la fata locului).

- Nu se permite introducerea in hotelul de sejur (cazare 7 nopti) de bauturi alcoolice/nealcoolice cumparate din afara hotelului.

- In cazul cand compania aeriana percepe diferite taxe pentru bagaje acestea vor fi achitate de turisti la aeroport.

- Deoarece in Anglia nu exista autoritate pentru stabilirea clasificarii hotelurilor, hotelul din program poate fi considerat de 3***.

- Pe vapor si pe tren cazarea este in cabine cu 4 paturi. Turistii care au achitat supliment pentru singla vor fi cazati singuri in cabina iar cei care au achitat supliment pentru cabina de 2 persoane vor fi cazati in cabina de 2 persoane.

- Programul de vizitare a obiectivelor turistice este intercalat cu vizite pentru shopping.

- In unele zile trezirea se face dimineata devreme, datorita deplasarii in convoi a autocarelor sau a programului de navigatie al vaselor de croaziera.

- De obicei mesele de pranz sau cina, daca sunt metionate in program, nu includ bauturi (alcoolice, nealcoolice) dar se pot cumpara.

- Va rugam cosultati operatorul dvs. de telefonie mobila privind functionarea serviciului rooming.

- Pe parcursul tranzitului in Romania nu se vor face pauze pentru servirea mesei, ci doar pauze scurte de maxim 30 minute.

- Agentia de turism este asigurata la societatea de asigurare si reasigurare S.A.-R. CITY INSURANCE S.A , Polita asigurare seria BN nr: 837/24.07.2018 si detine licenta de touroperator nr 8020/10.08.2018

- Prezenta oferta si conditii constituie axena la contractul cu turistul. La semnarea contractului se considera ca turistul a luat la cunostinta si este de acord cu conditiile generale de calatorie.

You don't have permission to register